Termeni si conditiiTermeni și CondițiiIntroducere
Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cadorium.ro, implica acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Cadorium isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si Conditii”. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Conținutul site-ului, fotografii, texte, sloganuri, desene, imagini, emailuri, precum si alte date sunt proprietatea PFA Pravăț Geanina Constanța sau a unor terti care au autorizat PFA Pravăț Geanina Constanța sa le utilizeze si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul cadorium.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier sau transmise prin poștă, in sistem ramburs sau cu avans, în funcție de valoarea comenzii, sau cu cardul.

Livrarea produselor
Livrarea produselor se poate face oriunde in tara (Romania), prin intermediul Poștei Române sau prin intermediul unor firme de curierat rapid. Termenul de livrare este transmis prin mesaj electronic sau telefonic, după recepționarea comenzii, în funcție de estimarea duratei de realizare a produselor personalizate.

Informatii despre produse și servicii
Site-ul constituie o prezentare generala a serviciilor furnizate de PFA Pravăț Geanina Constanța  care îsi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza în prezentul Site, fara preaviz, tinând cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa atraga raspunderea legala a PFA Pravăț Geanina Constanța .

Confidentialitate

În situatia în care utilizatorul Site-ului pune la dispozitie, de buna voie, date personale de identificare, acestea vor fi colectate si stocate într-o baza de date. Prin furnizarea acestor date, utilizatorul îsi exprima acordul pentru folosirea lor în scopul transmiterii de oferte si mesaje promotionale din partea PFA Pravăț Geanina Constanța. Datele personale de identificare ale utilizatorului nu vor fi facute publice.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, PFA Pravăț Geanina Constanța are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclama, marketing si publicitate.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online www.cadorium.ro.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul careia se fac livrarile.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact cadorium.iasi@gmail.com. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declaratie va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe site si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Administratorul www.cadorium.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Limitarea raspunderii
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, PFA Pravăț Geanina Constanța nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea site-ului sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.
Informatiile asupra produselor și serviciilor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a serviciilor oferite de PFA Pravăț Geanina Constanța. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Dreptul consumatorilor

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate (ex: produsele realizate la comanda).
Administratorul cadorium.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii consumabilelor cu care lucram. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Fotografiiile pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.cadorium.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.cadorium.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.cadorium.ro sau asociatii/ partenerii/ afiliatii acestuia. Legea materiala si procesuala aplicabila prezentelor Termeni și Conditii și oricaror raporturi generate de utilizarea / functionarea / disfunctionalitatea Site-ului este legea româna.

Orice litigiu decurgând din sau în legatura cu prezentele Conditii Generale sau din utilizarea / functionarea / disfunctionalitatea Site-ului, vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca aceste litigiile nu vor fi rezolvate pe cale amiabila, ele se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente din Iasi.

Actualizarea conditiilor generale

PFA Pravăț Geanina Constanța îsi rezerva dreptul de a modifica si actualiza în orice moment accesul la Site, precum si conținutul Termenilor și Condițiilor, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndata ce au fost postate pe Site. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Utilizatorul trebuie sa se acceseze, în mod regulat, aceasta rubrica, pentru a verifica Termenii și Condițiile în vigoare.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email cadorium.iasi@gmail.com.Cum Cumpăr

Navighează pe site, alege produsele dorite, pune-le în coșul de cumpărături, după ce ai bifat toate caracteristicile dorite și gata. Aștepți cu bucurie coletul cu produsul tău personalizat.
În cazul în care nu găsești pe site un produs care să satisfacă cerințele tale, scrie-ne la cadorium.iasi@gmail.com și vom găsi împreună cele mai bune idei pentru o personalizare creativă.
Administratorul www.cadorium.ro își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care produsele solicitate nu mai pot fi realizate, anunțându-te în cel mai scurt timp de la primirea comenzii.
Livrarea comenzilor 
Produsele sunt livrate prin Poșta Română, cu plata ramburs, sau prin curier, costurile de transport fiind responsabilitatea clientului.
Având în vedere că sunt produse personalizate, termenul de livrare se transmite prin mesaj electronic după estimarea duratei de realizare a comenzii.
Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat Poștei Române sau companiei de curierat.
Plata comenzilor
Plata se face in sistem ramburs - vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul ridicării comenzii de la poștă sau al înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In cazul produselor fara personalizare, clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca www.cadorium.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere ”produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”. Pentru toate excepțiile, vă recomandăm să consultați OUG 34/2014.
In cazul produselor personalizate, avand in vedere ca au fost personalizate special pentru dvs, in cazul in care produsul nu prezinta defecte de fabricatie, nu va putem returna suma platita, insa daca nu sunteti multumit de produsul primit din motive estetice (de incadrare a pozei de exemplu) va rugam sa ne sunati in atelier la nr 0744780459, spuneti-ne despre problema si va asiguram ca vom face tot posibilul sa aveti un produs perfect si sa ramaneti clientul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Daca ti-a placut, te astept sa revii!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...